glutenvrije producten

glutenvrije producten

Over het merk Bauckhof:Met deze glutenvrije producten biedt Bauckhof mensen met...

Over het merk Bauckhof:Met deze glutenvrije producten biedt Bauckhof mensen met een overgevoeligheid of intolerantie voor gluten een uitgebreide serie producten waarbij gebruiksvriendelijkheid en smaak voorop staan. Elke verpakking, behalve die van hetteffmeel is voorzien van duidelijke en gemakkelijk uitvoerbare recepten, die zo zijn samengesteld dat elk product ook bereid kan worden zonder eieren of melk.

Bauckhof: biologisch, sociaal en duurzaam

Bauckhof Naturkost is een familiebedrijf dat in 1969 werd opgericht om regionaal verbouwde producten uit de biologisch-dynamische landbouw in Noord-Duitsland te verhandelen. De plaats van de oorspronkelijke oprichters is in de loop der tijd ingenomen door een groot aantal werknemers die vennoot zijn geworden. De afgelopen tien jaar heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in granen en bakmixen, waarvan de laatste drie jaar specifiek in biologische glutenvrije bakmixen. Het complete productieproces, van het malen van de granen tot het inpakken, voeren ze zelf uit.Bauckhof, gevestigd in Rosche, is één van de oudste biologisch-dynamische boerderijen van Duitsland. Ze produceren niet alleen natuurvoedingsproducten, maar hebben o.a. ook een sociaal-therapeutische werkplaats een boerderijwinkel, een pension en windmolens waar ze groene stroom mee produceren.

Kwaliteit in glutenvrij

De granen voor de glutenvrije producten van Bauckhof worden met hun eigen mini-molen gemalen. De producten worden daarna met de hand verpakt op de Bauckhof-woongemeenschap, waar mensen werken met lichamelijke beperkingen. Daarna worden de producten in een laboratorium onderzocht op de aanwezigheid van gluten en krijgen ze het glutenvrij-keurmerk.

Meer

Showing 5 products

Showing 5 products

Winkelwagen  

Geen producten

0,00 € Verzending
0,00 € Totaal

Afrekenen