iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem

iDEAL

dat je direct koppelt aan je eigen internetbankieren scherm bij je online aankoop.  Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je betalingen zijn meteen zichtbaar in je elektronische rekeningoverzicht van je bank.Bovendien zijn je naam en rekeningnummer pas bekend bij de online shop nadat je de betaling hebt goedgekeurd.
Logo's iDeal ondersteunende banken
 

Vooruitbetaling

Vooruitbetaling

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van het Biologisch Kruidentuintje. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.

  • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
  • Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
  • Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging
  • Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel de volgende dag versturen.

 

Annuleren?

Als u uw overschrijving reeds heeft gedaan maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met onze Klantenservice. Nadat u uw rekeningnummer heeft doorgegeven, wordt uw betaling snel teruggestort.

Rekeninginformatie

Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer. Onze rekeninginformatie:
Het Biologisch Kruidentuintje
Bizner 32.28.77.830

Internationale Bankgegevens:
IBAN: NL87RABO0322877830  
BIC: RABONL2U

LET OP: Houd er wel rekening mee dat de bestellingen die met deze betaalmethode betaald worden een langere verwerkingstijd nodig hebben

.

Paypal

Paypal

PayPal is een simpele en snelle manier om online te betalen, waar ook ter wereld. Met PayPal kun je met een goed gevoel online shoppen. De betalingen komen snel bij je binnen en over elke betaling word je per e-mail geïnformeerd. Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is je eigen e-mailadres en een bankrekeningnummer en/of creditcard. Als je een PayPal rekening hebt, kun je je bestelling betalen met PayPal.

Met ruim 45 miljoen gebruikers wereldwijd is PayPal wereldleider op de markt van online betalingen. PayPal is volledig ontworpen als één van de veiligste methoden voor online betalingen. De betalingen worden via PayPal verzonden zonder financiële informatie te delen. Bovendien zal PayPal je financiële informatie nooit aan derden verstrekken of doorverkopen.

 

Mister Cash/Bancontact

Mister Cash/Bancontact

Mister Cash/Bancontact is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. De aangesloten banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Het gebruik is eenvoudig, snel en vooral betrouwbaar en veilig.

 

Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash/Bancontact. Je kunt direct met Mister Cash/Bancontact je aankopen betalen in een vertrouwde bankomgeving. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. De betalingen die je doet worden binnen enkele seconden verwerkt en zie je gelijk op je online bankafschrift.

 

Contant

U kunt natuurlijk ook gewoon bij ons in de winkel contant betalen. 
Winkelwagen  

Geen producten

0,00 € Verzending
0,00 € Totaal

Afrekenen